LA XARXA ACCIÓ SOLIDARIA TANCA LA CAMPANYA DE NADAL AMB LA RECOLLIDA DE MILERS DE JOGUINES.

La Xarxa Acció Solidaria (XAS), impulsada per CCOO ha tancat la campanya de Nadal del 2017, amb el lema “cap nen i nena sense joguina”.  En aquesta campanya han participat les estructures sindicals, en territoris i empreses. La majoria dels locals sindicals en tot el territori de Catalunya van ser el punt de referència de la recollida de joguines i de material escolar (al Barcelonès, Baix Llobregat- Igualada- Garraf, Vallès Occidental- Catalunya Central, Vallès Oriental –Maresme- Osona, Girona i altres locals), com desenes de comitès d’empreses en diferents sectors van ser protagonistes en la recollida de joguines.

La campanya va presentar una gran demostració i expressió de la solidaritat obrera dels afiliats i les afiliades a CCOO de Catalunya,  s’ha aconseguit la recollida de milers de joguines , que arribaran als nens i nenes de famílies en risc d’exclusió social, a famílies sense ingressos o no poden arribar al final de mes, i que no poden  assumir les despeses de comprar joguines als seus fills i les seves filles. La XAS  a part de col·laborar amb l’Associació Sonrisas per a distribuir les joguines, compte també amb altres entitats que treballen amb infància i joventut en temes d’inclusió social, com exemple la Fundació Trinijove i altres entitats en tot el territori de Catalunya.

La XAS es consolida com una nova  referència  a Catalunya de la solidaritat obrera i popular, una demostració dels valors del moviment sindical català, un nou model de la solidaritat, fraternal, igualitari,  laic,  progressista , i transparent.

 

Barcelona 27 de desembre 2017

 

LA XARXA ACCIÓ SOLIDARIA TANCA LA CAMPANYA DE NADAL AMB LA RECOLLIDA DE MILERS DE JOGUINES