LA XARXA ACCIÓ SOLIDARIA TANCA LA CAMPANYA DE NADAL AMB UNA BONA RECOLLIDA DE JOGUINES I MATERIAL ESCOLAR.

 

 

 

foto-nadal-2016-entrega

 

 

La Xarxa Acció Solidaria (XAS) en col·laboració amb les associacions Sonrisas i Reir, han tancat la campanya de Nadal 2016, de recollida de joguines i material escolar. La campanya de recollida s’ha desenvolupat en diferents locals de CCOO i en les empreses.

Aquesta campanya va ser la tercera que organitza la XAS amb aquestes associacions, més de 1000 joguines  ( Bicis, tricicles, patinets, jocs de taula, jocs educatius, joguines i material per a nadons, puzles, ninots), i  diferents caixes de material escolar recollides en Barcelona, Vallès Oriental-Osona, Vallès Occidental-Catalunya Central, i en el Baix Llobregat-Alt Penedès-Garraf – Anoia i altres territoris de Catalunya.  Les joguines  se distribuiran a nens i nenes  de famílies amb risc de pobresa a través de les associacions Sonrisas i Reir, en canvi el material escolar lo farà la Xarxa Acció Solidaria directament a les escoles en barris i municipis amb alt risc d’exclusió social.

La XAS valora molt positiva la campanya, que una vegada més es la demostració de la noble resposta solidària i la manifestació de la solidaritat obrera  i popular de la nostra classe treballadora  Catalana.

foto-nadal-2016-valles-oriental-maresme-osona foto-nadal-2016-hospitalet foto-nadal-2016-barcelona foto-nadal-2016-mataro foto-nadal-2016-entrega-almacen