EN LES EMPRESES I ALS LOCALS DE CCOO S’HAN RECOLLIT MILERS DE JOGUINES PER A LA CAMPANYA ORGANITZADA PER LA XARXA ACCIÓ SOLIDARIA (XAS) I L’ASSOCIACIÓ SONRISAS.

Pel segon any consecutiu, diferents comitès d’empreses i locals de CCOO de Catalunya demostren amb fets la solidaritat popular i obrera, a través de campanya de recollida de joguines i material escolar. La campanya de recollida de joguines i material escolar va ser organitzada conjuntament entre la Xarxa Acció Solidaria (XAS) i les associacions Sonrisas i Reir, sota el lema “cap nen i nenes sense joguina i material escolar”.
Aquest any, la campanya que es va iniciar al 1 de desembre, en els locals de CCOO (Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Baix Llobregat, Vallès Oriental-Maresme-Osona, Vallès Occidental-Catalunya Central, Tarragona) s’han posat punts de recollida, també la campanya ha arribat a diferents empreses, on els comitès de representació dels treballadors i treballadores han organitzat la recollida de joguines i material escolar.

foto campanya nadal Barcelona  2 2015

foto joguines Granollers 4 2015foto joguines 2015 (empresa Girbau S.A) Vicfoto joguines Granollers 1 2015foto joguines nadal 2015 (Baix Llobregat)